Privacy Policy

Lihedt vindt het beschermen van de persoonsgegevens van haar bezoekers belangrijk. Wij slaan gegevens op als je onze website bezoekt, een bestelling plaatst of informatie opvraagt. Denk hierbij aan de gegevens die wij nodig hebben om jouw bestelling te verzenden of een factuur per mail te sturen. In deze Privacy Policy leggen wij uit hoe wij omgaan met deze gegevens.

Privacy Policy

Dit is de Privacy Policy van Lihedt. Hierin leggen wij uit hoe wij jou gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen met betrekking tot jouw gebruik op onze website. Hoe wij persoonsgegevens verwerken, is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), de op de AVG gebaseerde uitvoeringswetgeving en andere privacywetgeving die op dit moment geldt.

Door gebruik te maken van Lihedt.nl, ga jij akkoord met onze manier van het verzamelen en gebruiken van jouw persoonsgegevens. Deze Privacy Policy is van toepassing op zowel de bezoekers als gebruikers van deze website.

Contactgegevens

Bij vragen of opmerkingen is Lihedt te bereiken via info@lihedt.nl

Persoonsgegevens die wij verzamelen

Hieronder een rijtje van persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • IP-adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die je d.m.v. communicatie aan ons overdraagt. Denk hierbij aan e-mailverkeer of social media contact.

Logbestand informatie

Lihedt verzameld alleen informatie die jouw internetbrowser stuurt als je onze website bezoekt en wanneer dit nodig is voor het goed functioneren van de website. Het logbestand kan bijvoorbeeld uw IP-adres, browser-type, de pagina’s die jij bezoekt op onze website, de tijd en datum van het bezoek, de tijd die jij besteedt op de verschillende pagina’s en andere statistieken bevatten.

Waarom persoonsgegevens verzamelen?

Er zijn verschillende redenen waarom wij persoonsgegevens verzamelen. Hieronder een rijtje van deze redenen:

    • Het afhandelen van jouw betaling
    • Verzenden van onze nieuwsbrief
    • Je te kunnen bellen of mailen indien nodig om de beste service te bieden
    • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    • Om jouw bestelling bij je af te leveren

Lihedt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals
gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Cookiegebruik

Lihedt gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens het eerste bezoek aan de Lihedt website wordt opgeslagen op jouw digitale device. Wij gebruiken cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van onze website en jouw gebruiksgemak. Door deze cookies werkt de website naar behoren en worden jouw voorkeursinstellingen onthouden. Wij gebruiken deze informatie om de website te optimaliseren. Je kan via de instellingen van jouw internetbrowser afmelden voor het opslaan van cookies.

Nieuwsbrief

Als jij je hebt ingeschreven voor de Lihedt nieuwsbrief, heb je ons toestemming gegeven jou nieuwsbrieven te sturen met interessante nieuwtjes, aanbiedingen en leuke behind the scenes informatie. Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Onderaan de mail staat een link waarmee je jouw deelname aan de nieuwsbrief uit kunt schakelen. Ook kan je ons altijd mailen via info@lihedt.nl om ons persoonlijk te vragen jou uit te schrijven.

Hoe beschermen wij jouw persoonsgegevens?

Lihedt heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Wij gebruiken veiligheidsmaatregelen om informatie die via de website verkregen wordt, te beveiligen. Echter kunnen wij niet verzekeren dat informatie op deze website niet wordt geopend, onthuld, veranderd of vernietigd. Mocht je het idee hebben dat jouw gegevens niet goed beveiligd worden, neem dan contact met ons op via info@lihedt.nl.

Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te behalen waarvoor je gegevens verzameld worden. Lihedt hanteert de bewaartermijn van 7 jaar voor persoonsgegevens. Dit is de wettelijk gestelde bewaartermijn van de Belastingdienst.

Inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens

Je kunt ons ieder moment vragen om gegevens in te zien, te verwijderen of aan te passen. Wij kunnen ervoor kiezen om bepaalde persoonsgegevens niet te verwijderen, indien wij wettelijk verplicht zijn deze informatie te bewaren. Neem contact op via het mailadres info@lihedt.nl om inzage te krijgen in jouw persoonsgevens. Ook voor wijzingen of verwijderen kan je via deze weg een aanvraag doen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Lihedt verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden. Deze informatie wordt uitsluitend uitgewisseld als het nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou en om dit te te laten voldoen aan een wettelijke verplichting. Indien wij hiertoe wettelijk verplicht zijn, worden persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties. Lihedt zal in dergelijke gevallen passende maatregelen nemen die nodig zijn om te waarborgen dat jouw gegevens zo goed mogelijk bescherm worden.

Hieronder een lijst met bedrijven die in opdracht van Lihedt jouw gegevens verwerken.

  • Neostrada (hosting)
  • WordPress en Woocommerce (webshop)
  • Mollie (betaalsysteem)
  • Google (Google Analytics)

Applicaties en websites van derden

Lihedt is niet verantwoordelijk voor de praktijken van applicaties en websites van derden die gelinkt zijn naar of van onze website. Als jij op een link druk waarmee je van onze website naar een andere applicatie of website gaat, is deze Privacy Policy niet van toepassing. Op dat moment moet je de Privacy Policy van het desbetreffende bedrijf raadplegen.

Wijzigingen Privacy Policy

Lihedt kan deze Privacy Policy tussendoor aanpassen of updaten. Daarom raden wij aan om deze Privacy Policy regelmatig door te nemen. Aanpassingen treden in werking op het moment dat deze op deze pagina gepubliceerd zijn. De laatste wijziging vond plaats op 6 april 2019.

Vragen?

Bij vragen over deze Privacy Policy kan gemaild worden naar info@lihedt.nl. Lihedt wijst je op het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.