Retourbeleid

Retourvoorwaarden
Je hebt het recht om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Je hebt na het melden van de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Het product zal met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Het verschuldigde orderbedrag (inclusief verzendkosten als de gehele bestelling geretourneerd wordt), wordt binnen 14 dagen teruggestort mits het product in goede orde ontvangen is.

Retourneren in stapjes
1. Retour melden
Je meldt binnen 14 dagen na ontvangst dat je het product retour wilt zenden. Doe dit door jouw gegevens, het ordernummer en de artikelnaam te mailen naar info@lihedt.nl.

2. Retour sturen
Binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending, stuur je het product terug. Doe er een briefje met je naam en ordernummer bij, zodat ik weet om welke bestelling het gaat. Zorg ervoor dat het product, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Lihedt niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte geretourneerde producten. Vraag bij het retourneren van jouw artikelen altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

3. Terugbetaling
Na ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten op je rekening gestort. Dit duurt maximaal 14 dagen. De verzendkosten van de heenzending worden enkel vergoed als de gehele bestelling geretourneerd wordt.