Verzorging sieraden

Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw Lihedt sieraden? Lees onderstaande tips goed door.

  • Vermijd contact met water, parfum, body lotions, crèmes en andere vloeistoffen.
  • Toch in contact gekomen met één van bovenstaande stoffen? Droog het sieraad dan voorzichtig af met een droge, zachte doek.
  • Doe de sieraden af tijdens het douchen, sporten, slapen en handen wassen.
  • Bewaar de sieraden in een donkere, droge plek. Het Lihedt bewaarbuideltje is een perfecte opbergplek.

Lihedt sieraden zijn gemaakt van stainless steel (roestvrij staal) met een zilver laagje (silver plated). Bij silver plated sieraden kan het laagje zilver in de loop der tijd van de sieraden sluiten. Hoe snel dit gebeurt, is van tevoren helaas niet te zeggen. Dit hangt mede samen met de behandeling en draagtijd van de sieraden. Ook is het mogelijk dat er verkleuringen op de huid ontstaan, dit komt doordat ieders zuurtegraad van het lichaam verschillend is.

Ik benadruk dat Lihedt geen sterling zilveren sieraden verkoopt. Lihedt is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties veroorzaakt door Lihedt sieraden.

Op slijtage of verkleuring geeft Lihedt helaas geen garantie. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met jouw sieraad, laat het ons vooral weten. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@lihedt.nl met uitleg van de schade, ordernummer en een duidelijke foto. We zullen samen kijken wat er eraan kunnen doen.